Popularni postovi

Ciste su nestale

Ciste :Narodni lijek može pomoći kod nestajanja cisti to jest topljenja ili pucanja cisti.Primjer jedne osobe koja je imala u dojkama ciste nestale su ali ne tako brzo ali su nestale.Pila je čaj i tinkturu gdje je sve prirodno.Već za mjesec dana je bila zadovoljna jer bolovi su nestali,zatim povremeno je išla na kontrole kod ljekara i vidilo se da se ciste smanjuju.Tako je nakon godinu dana ljekar rekao da je ovo nevjerovatno pa cisti više nema.
Ciste prirodnim liječenjem mogu nestati bilo gdje da su.Ali je potrebno prvo se posavjetovati sa svojim ljekarom specijalistom.Mnogi od njjh neće pristati da koristite nešto što nema u apotekama ili u njihovim rokovnicima  ali zna se da u medicini lijek ne postoji za ciste osim operativnog zahvata.

Zato su tu homeopati ili travari koji imaju neke svoje recepte za ciste spravljene od ljekovitih trava.nekada je medicina imala samo ljekovite trave kao lijek ali vremenom to se našlo u samom čorsokaku.
Cista u koljenu je nestala,cista na jajniku je nestala,te policistični jajnici su nestali sada je sve ok,cista na testisu je nestala i gdje sve drugo.Ljekari većinom samo kažu radi šta si radila-io i do sada i tako dok cista ne nestane.
Mnoge žene pate posebno one koje žele bebu zbog  neplodnosti tj.ciszte na jajniku ili one koje imaju cistu u grudima i boje se onog najgoreg.
Kako god se ko odluči važno je da više nema ciste.

tags:ciste,ljekovite trave,cista u grudima,cista na jajniku,cista bilo gdje,

2 komentara:

  1. Da,imala sam cistu na vratu nasetala je a bila je ogromna,sve prirodno sam koristila,hvala ovom divnom čoveku

    OdgovoriIzbriši
  2. Vezano za prirodnu terapiju Info omangogle@gmail.com

    OdgovoriIzbriši