Popularni postovi

Ciste na testisimaCista u testisu je rijedak slučaj kod muškarca ali se pojavljuje.Cista ima više vrsta o tome drugi put.
Muškarci tada postanu zabrinuti idu liječniku i samo misle na na operaciju.Ako se odlučite na operaciju moguće komplikacije  se odnose na plodnost, ali također je moguće da se cista ponovno pojavi.Većina cista ne zahtijeva liječenje. Uglavnom ne uzrokuju bol ili komplikacije.
U slučaju bolova liječnik će vam vjerojatno preporučiti klasične lijekove protiv bolova. Općenito je bezbolna i nekancerozena, ispunjena mliječnom ili bistrom tekućinom. 

Prirodni putem se ciste u testisu mogu ukloniti to jest nestati.Mnogi fitoterapeti i homeopati daju čajeve,tinkture za ovaj problem gdje cista nestane.Jedan fitoterapetu je naveo da se mogu koristiti ove ljekovite trave rusomača, korijen vodopije ili cikorije, malina, piskavica, kopriva... ali ne u kojoj količini i kako  ali svaki ovaj nazovimo ga liječnik ima svoje tajne recepte za isti problem.Znam  takvog jednog homeopatu koji je liječio dva muškarca i ciste su nestale ali terapija je bila duga.Znači pomoć je i u prirodi,prirodni lijek.

tags:ciste u testisu,prirodni lijek,fitoterapeut,

3 komentara:

  1. Ponovo sam rođen,ljudi bolje da ne znate kakve su to bile muke.

    OdgovoriIzbriši
  2. pa jel ima neko bilo kakav recept za uklanjanje cista?

    OdgovoriIzbriši
  3. mnogima je pomoglo ,info omangogle@gmail.com

    OdgovoriIzbriši