Popularni postovi

Loša krvna slika-anemija


Kod loše krvne slike dobre su ljekovite trave kako suhe tako i sirove.Evo dva recepta koji će pomoći:Uzeti ljekovite trave koprive,kunice i bokvice samljeti dvije šake u mašini za meso iscijediti sok i sipati jednu kašičicu meda i jednu kašiku soka od limuna te popiti po kašiku pri ustajanju i  toku dana ukupno tri kašičice i tako 40 dana i biti ćete ko novi.Krvna slika će se popraviti ako se budu koristili ovi recepti koji su prirodni.


Vaša krvna slika će biti dobra.
Uz ovo nije loše piti kupinovo vino u koje se ubaci korijen koprive lijepo oprani isjeckan neka se tamo moči jedno vrijeme i poslije se pije po jedna deca ujutro i jedna navečer.
Ovi recepti se mogu ponoviti  koliko želite puta a najbolje između ostaviti neko vrijeme za odmor ili promijeniti terapiju  tako što biste pili jednu terapiju zatim drugu pa pauza neka kraća.Važno je da su ovo prirodni lijekovi  koji ne škode ničemu.
uz kupinovo vino i ljekovite trave se može popraviti krvna slika.Treba znati da ta terapija traje dugo ali nema žurbe .Za dobru krvnu sliku treba strpljenje i korištenje prirodnih lijekova kao što su ljekovite trave i razni recepti na prirodnoj bazi. 


tags:slaba krvna slika,recepti,kupinovo vino,ljekovite trave,recepti,