Popularni postovi

Neplodnost

Neplodnost je sve češća kako kod žena tako i kod muške populacije.Muškarci imaju problema sa malo spermija ili sa lijenim spermijima i drugim nekim rjeđim problemima.

Kod navedenih problema muškarcu se može pomoći prirodnim putem tako što bi pio neke čajeve ili tinkture koji bi mu ubrzali kretanje spermija ili možda povećali broj spermija.
Znam jednog čovjeka koji je popio tinkturu i već za dvije sedmice se žena hvalila da je trudna iako su već bili digli ruke od korištenja svega i svačega i tako najmanje 10 godina.Danas imaju prelijepog dječaka ,zdravog i tako su sretni.Kažu da je ovdje bio problem lijenih spermija.Nije da se hvalim ali ovaj lijek mogu nabaviti preko jedne poznanice koja kaže da je to naslijedila nekada davno od nekoga.Doduše spominju je mnogi da uspijeva riješiti ove probleme kod parova i to u većini slučajeva.
Neplodnost može biti i kod žena ,naravno i to počesto se dešava posebno kada su mlade žene koje su se tek udale,ali to je prolaznog karaktera kod većine za godinu dvije budu plodne.

Možda ne sve ali otprilike.Ko želi može kontaktirati autora:omangogle@gmail.com savjet plus nije na odmet.

tags:neplodnost,mlade žene,lijeni spermiji,

Nema komentara:

Objavi komentar