Popularni postovi

Alternativna medicina

Alternativna medicina je izgleda najbolji lijek...Idem ljakaru redovno i svaki put izađem nezadovoljan nečim.Na primjer prvo kada trebam raditi nalaze krvi svađamo se u vezi toga što sve trebam ,koje nalaze krvi jer ljekari štede na nama pacijentima i tamo gdje imaju nekog svog rade neke nalaze koje im nisu ni potrebni .
Drugo kada vide kakvi su nalazi kažu eto imaš visok pritisak,manjak željeza,masna ti je jetra i nikom ništa nema terapije niti uputnice nekom specijalisti.
Tada ja tražim lijekove i uputnice nekom ljekaru spec.

Tada se ljekar upali ko si ti da meni govoriš šta ja da radim i opet sve iz početka.Dobro,hajde,odem ja privatniku oni oko mene igraju sve mi pregledaju i daju terapiju i kažu u detalje u kakvom je stanju organizam i što dalje.Odem opet privatno i fitoterapeutu prirodno liječenje  i tu me ugoste pregledaju neki skener je tu sve mi reče što me boli čita me kao knjigu i predloži terapiju pa ko hoće hoće.Mislim da nisam zadovoljan radom onih ljekara koji su dužni da nam sve ovo pruže što i oni privatno jer su plaćeni za to.

Osim toga izbugiš živce čekajući na red ,pregled ili neko snimanje kao što je kolor dopler vrata i sl. ili UV srca od 3 pa naviše se čeka,pa plastičnom hirurgu za skidanje bradavice čeka se isto do pola godine,kako to a istom tom ljekaru možeš otići privatno i za male novce da sve to uradiš odmah sutra.Pa zašto će nam državne ustanove,neka se ukinu ili da rade kako treba.kako god bilo ja sam sebi našao lijek kod privatnika.

 

tags:alternativna medicina,terapija,liječenje,