Popularni postovi

Smreka-kleka-borovicaSmreka čisti i potiče organizam i u prvom redu djeluje na dišni, mokraćni, probavni i živčani sustav.
Na mjesta do kojih ne mogu prodrijeti ni antibiotici, prodire borovica. Za neprokrvljena mjesta kao što suurinarni putovi u kojima postoje razna upalna žarišta uzrokovana bakterijama Ešerihija coli, borovica kao urinarni antiseptik predstavlja pravi lijek. Kod upornih bakterija u mokraći (danas česta pojava u žena) liječenje borovicom postižu se brzi i sigurni rezultati.
Ljekovito djelovanje kleke dolazi do izražaja kod svih oboljenja u kojima su uzročnici bakterije.Antiseptičko i antibakterijsko svojstvo borovice pomaže u liječenju svih upalnih procesa, bez obzira na to treba li ljekovito djelovati iznutra ili izvana.
Oprez! Borovicu smiju konzumirati samo osobe sa zdravim bubrezima i to ne često i u malim količinama. Trudnice ne smiju konzumirati borovicu.
U crijevnoj flori uništava bakterije truljenja, a razvija bakterije vrenja što dovodi do detoksikacije crijeva, ali i čitavog organizma što pridonosi njegovu jačanju i osvježenju, a raste i sposobnost obrane organizma na bolesti.
Borovica je učinkovita u liječenju dišnih organa, kroničnog bronhitisa ili katara pluća. Njeno brzo djelovanje dovodi do iskašljavanja i eliminacije sekreta.

tags:smreka,kleka,borovica,ljekovita,bakterije,