Popularni postovi

Antikilogram za mršavljenje


Antikilogram topi salo je nekada efikasno a nekada nije,bar tako kažu....


Antikilogram topi salo može pomoći jer je mnogima pomoglo ali i neki su na forumima naveli da im nije pomoglo pa evo nekih komentara:
Komentar na kilogram topi salo :"Ja sam čula da je antikilogram dobar i zbog toga sam kupila i  pijem već 5 dana, smršala sam 5 kilograma. Ne znam što ste vi radili ali od čaja pa ne znam koji da je sigurno neće ništa biti sa jetrom.Normalno da se treba pridržavati neke normalne ishrane ali je generalno dobar i baš imam utisak da me je pročistio i super je,ja sam za antikilogram.
Kaže jedna gospođa:" Koristila sam antikilogram i suprug i ja i to posebno.Uputstvo smo dobili pozivom na telefon koji se nalazi na pakovanju i normalno rečeno nam je da pijemo po 1 litar dnevno tj. nema nikakve veze sa napisanim uputstvom , znaci mnogo vise para i to smo učinili a onda se desilo to da nisam ni trudnice smršala da sam dobila takve hemoroide i da mi je jetra otekla da sam se valjala od bolova .Moj muž je prestao da pije jer je shvatio da je ovo samo jedna od mnogih prevara."
Ima mnogo još komentara na forumima za antikilogram topi salo ali evo ova dva kontrasta pa možete sami izabrati za što ste.


tags:antikilogram topi salo,mršavljenje,