Popularni postovi

Ciste,neplodnost prirodni lijek

 Čaj i tinktura (tajni recept)kapi mogu pomoći kod mnogo raznih tegoba za oba partnera ali i za one koji imaju ciste bilo gdje pa pogledajte tekst:

Kod cisti na jajnicima u dojkama,bubrezima,u koljenu,kičmi u testisima itd a ima slučajeva i negdje drugo,te pomaže kod neplodnosti kod policističnih jajnika,začepljenih jajovoda,itd...ureduje menzes i ako ga nema ili nije uredovan pojaviti će se i biti uredan, CIN-3 snižava na 2 ili 1,kod muškaraca ubrzava kretanje spermija i jača ih,te ima slučajeva da uništava bakteriju stafilokoku zatim uklanja akne,ureduje stolicu....Još mnogo toga su posebno žene navele i zadovoljne su ali bolje je da sami saznate prilikom korištenja.



- čaj se pravi sa vodom ili kuhanim bijelim vinom (2 dl)navečer da ukuha do pola sipa se kašika smjese i ostavi do ujutro poklopljeno,pola se popije ujutro a ostalo pola,navečer pred spavanje.
Može se praviti i sa vodom ali tada ide jedna supena kašika čaja na 4 dl vode, piti na česrce i pred samo spavanje. Ne pije se za vrijeme menzesa.
Čaj piju i djeca.
Pakovanje je za  bar 30 dana korištenja.Tinktura mala i velika tinktura zavisi koji je problem pije se po 30 ml  ili u kapima.Veoma uspješna prirodna terapija....više savjeta: neplodno.blogspot.com ili info omangogle@gmail.com

Tags:čaj,tinktura,lijek,neplodnost,ciste,

Nema komentara:

Objavi komentar