Popularni postovi

Poboljšajte kvalitet jajnih ćelija i spermija

Jajne ćelije  kao i spermatozoidi  ako imaju loš kvalitet moće se pojačati kvalitet bar za procenat ali i za više.Prirodno je uvijek bilo prioritet kada zakaže medicina.Pošto u medicini ovu granu ne poznaju  i ne koriste je onda i ne znaju o njoj ništa ili ne žele da znaju.
Bilo je primjera gdje je muškarac imao mnogo raznih bakterija u spermi  nakon pijenja terapije čaja i tinkture sperma je bila potpuno zdrava ali spermatozoidi mnogo brži.Jedna gospođa je imala više spontanih i nakon prirodne terapije trudnoća je bila normalna i rodila se djevojčica potpuno zdrava.Možda neće kod svakog čovjeka da pomogne iz nepoznatih razloga ali ima dosta primjera gdje je  pomoglo.
Neki su ljudi rekli da im se povećao broj spermija ali neko ne može imati djece iako je sve u redu jer su imali neku bolest koja je tamo dole uništila plodnost a najprije od jake temperature prilikom bolesti itd.
Terapija je čaj i tinktura ,mnogi su probali vrkutu,macinu travu ,kantarion žuti i dr. ali nije pomoglo ipak  lijek postoji treba biti uporan i tražiti dalje dok se ne nađe rješenje.(omangogle@gmail.com)


Tags:jajne ćelije,spermatozoidi,

Nema komentara:

Objavi komentar