Popularni postovi

Čaj za ciste i pijesak

Lijek iz prirode za topljenje cisti bilo gdje da su t izbacuje sve što nije za tijelo posebno pijesak a ima dojava da i kamen sitni..Čaj koji čisti kompletan organizam od svih otrova,hemikalija,topi ciste bilo gdje da su,normalizuje rad svih organa u tijelu ,ureduje rad  crijeva,uklanja akne,kod neplodnosti daje dobre rezultate itd.
Teško je u to povjerovati jer počesto jedan lijek ne mora biti lijek i za drugu osobu.
Opet treba stalno ponavljati,spas je u prirodi,u ljekovitim travama...



Normalno je da ovdje treba biti uporan, neke osobe koristile su neku svoju terapiju jednu sedmicu i kažu :nije mi ništa pomoglo.
Takvima ne mogu nikakvi lijekovi, doktori ni bilo ko drugi pomoći.Bilo kakva terapija da je, pa i ona bezazlena prehlada,ako se ne istraje na trošenju lijekova koji su preporučeni, bolest se opet vraća.
Opet treba znati i to da jedan čaj nekome pomogne a opet drugom ništa ne pomogne.Zato ima tih čajeva bezbroj,pa ko dođe do svog čaja sretan je i uskoro zasigurno zdrav.

Na kraju bez kontrole ljekara nema ništa,tu su da odrede dijagnozu i  oni su tu da vam pomognu i prate vaše stanje,a lijekove iz prirode možete piti uz skoro svaku terapiju.Sretno. Poruke i komentare možete slati i  na meil omangogle@gmail.com

Tags:ciste,prirodni lijek,

Nema komentara:

Objavi komentar