Popularni postovi

Neplodnost

Neplodnost se može u večini slučajeva riješiti.
Kod prirodnog liječenja neplodnosti travari i fitoterapeuti koriste ljekovite trave i neke recepte od ljekovitih trava -čajeva,tinktura,alkoholatura,sirupa,sokova,mehlema, itd. ,ali i druge tajne recepte koji nisu od ljekovitih trava spravljeni ali su opet na prirodnoj bazi kao što je sok od voća ili povrća,med,glina,kora drveta itd.
Saznao sam da je jedna gospođa toliko žudila da ima dijete i nakon deset godina je uspjela zatrudniti i roditi sina zdravog.Ona je bila uporna i tražila je lijek za svoj problem.

Ali ima slučajeva gdje mladenci ne mogu da imaju djecu i tu se problem rješava sam od sebe za godinu dvije ili ako ne može samo od sebe potrebno je posegnuti za nekim receptom koji će im pomoći i već nakon 15 dana oni će biti plodni.
Ima takvih slučajeva sve više oko nas,samo što mi ne obraćamo pažnju ne tuđe probleme.Zatim je sve više neplodnih muškaraca zbog malo spermija ili lijenih spermija ili spermija punih bakterija i sl.A ako se može nekome pomoći zašto to i ne učiniti.Koga interesuju detalji može pitati na meil:
omangogle@gmail.com.

tags:neplodnost,ljekovite trave,lijek,