Popularni postovi

Škorpionov otrov lijek

Škorpionov otrov se teško pronalazi ali imaju kanalikojima stižu na Balkan pa i u BiH.Oni koji stižu legalnim putem su skuplji za duplo pa i više.Ko ima sreće pa poznaje nekoga u Tirani tada mu on može poslati škorpionov otrov po jeftinoj cijeni.Tako na primjer u Tirani  jedna bočica od 30 ml košta 129 eura i traje 2 mjeseca.
Istraživači kažu da škorpionov otrov poboljšava kvalitetu života oboljelima od raka dojke, jetre, gušterače, pluća, mozga, grlića maternice, prostate i drugih vrsta karcinoma. 
Lijek je testiran na pacijentima iz Europe, Sjedinjenih Država i same Kube, pri čemu nisu utvrđeni ozbiljniji neželjeni učinci.

Otrov sadrži bjelančevine niske molekularne težine, koje mogu spriječiti nastanak i razmnožavanje tumorskih stanica.
Novi homeopatski lijek od otrova plavog škorpiona liječi niz karcinoma kod ljudi, objavili su kubanski istraživači.Plavi škorpion (Rhopalurus Junceus) živi na Kubi i ime je dobio po plavkastom repu a pošto je tijelo naranđaste boje mnogi ga zovu i crveni škorpion.
Ovaj škorpionov otrvov ima naziv vidatox te se može nabaviti ako malo otvorite internet na tu temu saznat ćete da ne bih reklamirao one koji prodaju i kod njih je 220 eura sa dostavom.

tags:škorpionov otvrov,prodaja,rak,prirodni lijek,


Nema komentara:

Objavi komentar