Popularni postovi

Glavobolja

Protiv glavobolje ima više lijekova prirodnih.Prvo,nabavite tigrovu mast,koja vam može trenutno pomoći kod glavobolje.Za jedan minut prestaju bolovi.Šta uraditi?Uzeti tigrove masti na prst toliko da se skoro i ne vidi ništa na prstu.To namazati na ćelo i masirati 1-2 minute,ali ne dirati blizu obrva,jer štipa za oči.

Bol će prestati jedno vrijeme.Ko ima konjski gel ,isto djeluje.Ima ga u radnjama,naš narod to koristi za masažu bolnih leđa i kostiju.

Ovo se može koristi i na poslu.A ako ste kod kuće ,osim ovoga postoji i Švedska grančica,koja je skuplja od tigrove masti ,ali grije i djeluje duže.Na vatu se namoći 5-6 kapi i stavi se u nosne šupljine,a može još i u ušne šupljine.
Zatim se po tome stavi čiste vate da drži toplotu,ako ne pomogne dodatno se stavlja na ćelo vata sa kapima i drži duže vrijeme tj. dok bol ne prestane.Ovo je za one koji ne smiju piti tablete,posebno oni u kojih je jetra oštećena,sluznica crijeva ili osjetljiv želudac itd.Ovo sam probao i djeluje,posebno ko ima sinuise.A ko ih nema?

tags:glavobolja,lijek,bol,