Popularni postovi

Ciste nestaju

Ciste nestaju:Ono što se dešavalo ovih dana je veoma zanimljivo.Radi se o topljenju cisti na jajnicima,neplodnost je bila godinama prisutna zbog ciste na jajniku.Osoba koja je sve pokušala sada je u drugom stanju.
Ali bila je uporna.Godinama je pokušavala na razne načine,mnoge čajeve je pila i odlazila ginekologu kako bi se riješila ciste,ali ništa.I sada evo,rezultati dolaze cista je nestala.
Upornost se isplatila.Za manje od jedan mjesec terapije na prirodnoj bazi,cista se istopila i došlo je do začeća.
Veselju nije bilo kraja.Vjerovati da je osoba u 38-oj godini života prvi put trudna i da joj je cista nestala.Sve je moguće i sve je u Božjim rukama.Bilo je topljenja cisti i ranije,koje su bile na raznim mjestima,ali ovakav slučaj je bio izuzetno zanimljiv  pa je iz navedenih razloga i objavljen.



Jedan savjet omladini je da se čuvaju prehlade i upale kako ne bi ste imali problema sa cistama.Sjedenje na betonu,izlasci noću u kratkim majicama da se vidi pupak,radi mode,kupanje prije izlaska napolje,prehlade  koje se ne saniraju i sl. sve utiče,kasnije ,kod oba spola ,na plodnost,pojavu cisti,začepljenja jajovoda,raznih hormonskih poremećaja,itd.Možda se odlučite za prirodno liječenje,omangogle@gmail.com

tags:neplodnost,ciste,jajnici,začeće,prirodni lijek,cista na jajniku,plodnost,