Popularni postovi

Rak se liječi prirodom

Rak se ubija vitaminom?Kako?Teorija liječenja raka s vitaminom B17 se zasniva na tome da je rak odnosno pojava tumora posljedica neishranjenosti, konkretno nedostatka važnih vitamina (B17) i ostalih minerala, kao što je slično skorbut bio posljedica nedostataka vitamina C. Da li su sjemenke kajsije prirodni izvor supstance koja ubija stanice raka bez uništavanja zdravlja a uz to i jeftinog lijeka?

Sve više se pod nazivom leatrile ili vitamin B17 smatra i sam amygdalin u prirodnom obliku nađen u košticama kajsije, jabuke i ostalim prirodnim izvorima ovog vitamina. 
Da li probati ovaj lijek ili ne?zašto ne jaftin a ne škodi,odoh kupiti kajsija i jabuka,vidimo se za dva tri mjeseca.

Tags:rak,vitamini,jabuke,prirodno,

Pače od telećih nožica

Prirodni lijek je i pače od telećih nožica.Pravi se tri sata ali se isplati dobijete želatin i mnogo toga još sve prirodno.Zglobovi počinju da rade ali i kosti se popravljaju.Ovaj video vrijedi pogledati posebno ko im problema sa kostima i zglobovima.









 Tags:pače,kosti,zglobovi,želatin,

Prehlada i recepti

Prehlada

Kod prehlade ovi recepti mogu vam pomoći :

-800 g meda, 200 g rakije i 800 g svježeg maslaca. Sve dobro promiješati. Uzima se svako jutro odmah po ustajanju po dvije kašike - 30 dana. 
-Uzme se 150 g voćnog soka, 150 g sirupa od bazgovog ploda i 150 g lipovog čaja. Sve zajedno neka provrije i tada dodati kašiku meda. Pije se toplo više puta dnevno po kafenu šoljicu.
-Bosiljak pitomi jedna kašika i kašika meda prelije se sa 300 g ključale vode i ostavi 10 minuta poklopljeno stajati. Nakon toga se ocijedi, pravim medom zasladi i pije tri puta dnevno po šoljicu prije jela.Ovo piti do ozdravljenja. 

-Tri kašike timijanova lista prelije se s pola 1 vrele vode, poklopi i dva sata iza toga ocijedi, medom zasladi i pije se svaka 2 sata po jednu kašiku. 

Ako ne pomognu slučajno može se naći na ovoj stranici još raznih recepata i ljekovitih sastojaka koji mogu pomoći,ipak opet je najbolje da sve radite uz nadzor ljekara.

tags:prehlada,recepti,