Popularni postovi

Neplodnost i ljekovite trave

Neplodnost su mnogi riješili prirodnim putem,ljekovitim travama.Slušajući priče onih koji su uspjeli,kada je u pitanju neplodnost i dr.ja to opišem na ovim blogovima,neka svijet zna kakvih sve slučajeva ima i jesu li uspjeli ili nisu.

na primjer jedna je gospođa igrom slučaja pila čaj  ,kaže da je čaj za neplodnost,a nije joj bio potreban,ona je imala drugi problem,nije imala stolicu po sedam do 11 dana.Sada ima svaki dan stolicu i tako je sretna.Čaj za neplodnost njoj je pomogao da riješi svoj najveći problem.Jedan par je imao iz prvog braka djecu,a zajedno nisu mogli imati.

Ali,priroda se pobrinula da za samo 15 dana korištenja nekih prirodnih čajeva saznaju da će biti roditelji ,a kasnije su saznali da će dobiti trojke.Koja radost.

Također ,čaj je pila gospođa sa cistama na dojci,za 45 dana ciste su se za tri puta smanjile,terapiju pije i dalje.I tako dalje.

Samo uporni pobjeđuju. Jer su neki popili jednu kesicu čaja i kažu ovo ne djeluje,nije to za mene ali nije to čarobni napitak potrebno je vrijeme.Ko želi probati ovu terapiju posve prirodnu i tajnu može se javiti u komentar ili mail tu je na stranici.

Tags:neplodnost,ciste,ljekovite trave,čajevi,

Nema komentara:

Objavi komentar